Noobie from jersey

Post a pic of your ride, tell us where you're from, what vehicle your Path replaced, etc etc.

Moderator: volvite

Facevedo17
Posts: 64
Joined: Thu Dec 18, 2008 3:50 pm
Location: The Ville

Noobie from jersey

Postby Facevedo17 » Thu Dec 18, 2008 4:06 pm

hello all newbie here from jersey , first time Nissan owner, ride 05 pathy ,
other ride Supercharged Solara,

im having some status light problems after I've installed the Nav docking unit, forgot the disconect the negative terminal hope that didn't trigger it ...

I will do a search and start looking for some answers ,, anyone feel free to help a noob lol


User avatar
GimmieSumMo72
Posts: 142
Joined: Tue Oct 28, 2008 8:32 am
Location: Edison, NJ

Postby GimmieSumMo72 » Thu Dec 18, 2008 4:50 pm

hey welcome to the boards!

this place has a wealth of info better than any other place i've been about the PF!

what part of NJ are you from?

Facevedo17
Posts: 64
Joined: Thu Dec 18, 2008 3:50 pm
Location: The Ville

Postby Facevedo17 » Thu Dec 18, 2008 5:39 pm

I from Passaic.....yeah ive been reading post all day alot of helpful info and alot of personal opinions aswell ,


thanks ,

Cisco

User avatar
HillbillyJake
Posts: 352
Joined: Fri Dec 12, 2008 8:55 pm
Location: Pitcairn Pa.

Postby HillbillyJake » Thu Dec 18, 2008 8:11 pm

welcome

User avatar
markspath
Posts: 139
Joined: Mon Jun 02, 2008 10:19 pm
Location: Rockaway, NJ

Postby markspath » Thu Dec 18, 2008 8:59 pm

Welcome to a fellow NJ'ian. I'm over in Rockaway Twp.

Not disconnecting the negative from the battery isn't necessarily a bad thing if you didn't short any wires to each other or ground. I didn't disconnect my ground when I did mine and had no problem. Are you sure you tapped-in to the right wire?

What kind of status light problems are you having?

I have a scan tool if you want to read/reset your ECU codes. Or you can just yank the ground off the battery for 15 minutes and that should reset any codes.

If you want to come over and use the scan tool give me a call on my cell: 9O8 3O3 34l3.

Facevedo17
Posts: 64
Joined: Thu Dec 18, 2008 3:50 pm
Location: The Ville

Postby Facevedo17 » Fri Dec 19, 2008 1:05 am

Hello thanks for the replies , to answer some questions
I tap into the green wire with black stripe , when I was taking the dash, console to removed the Radio I took it out half way , and unplug the two small connectors I believed they were the emergency hazard lights, and the passenger airbag light.

the light that is flashing continously is the Front passenger air bag status light

I,ve removed the negative from the battery but not for 15 minutes I will try that later today to see if that was the case...

User avatar
Mr Mayor
Posts: 195
Joined: Tue Apr 15, 2008 7:16 pm
Location: Jerzey. North. It sux.

Postby Mr Mayor » Sat Dec 20, 2008 9:49 am

Welcome aboard!

MGJ


Return to “New Members, Sign Off!”

cron